BENEFICII

 O echipa de traineri pasionati si cu experienta

Pentru ca este important sa inveti de la cei mai buni, din echipa “Succes personal” fac parte traineri pasionati si cu o vasta experienta in domeniul pe care-l reprezinta.

Corectitudine si transparenta

Din momentul in care stabilim de comun acord un plan de lucru dedicat nevoilor tale, il respectam cu strictete.

Altfel spus, iti oferim ceea ce spunem ca oferim.

Flexibilitate
Atat timp cat tu esti flexibil in stabilirea obiectivelor, si noi ne vom orienta intr-un mod similar catre nevoile tale. Iti oferim cursuri personalizate si intalniri individuale pliate perfect pe programul si cerintele tale.

Metodele inovative utilizate, testate in diferite medii

Ne caracterizeaza modernitatea astfel ca metodele noastre de instruire sunt dintre cele mai inovative, axate pe interactivitatea dintre cursant si trainer si centrate catre succes.

CURSURI
Curs de caligrafie - Emotii pe hartie

E adevarat: orice forma de scriere te relaxeaza, te elibereaza de stres, te face mai creativ, insa gandeste-te ca scrisul de mana pluseaza si-ti aduce mult mai multe avantaje (simplifica procesele de memorare si invatare, stimuleaza creativitatea, etc.)

CITESTE MAI MULT...
Curs de citire rapida

Timpul a devenit o resursa pretioasa, volumul de informatii a crescut exponential. Citirea rapida ar trebui inlocuita ce cea normala, mai ales ca un cititor obisnuit citeste cu 200 - 250 cuvinte/minut, viteza de acum 50 de ani. 

CITESTE MAI MULT...
Curs de limba engleza

Datorita raspandirii sale, limba engleza a fost numita deseori „limba globala”, sau „lingua franca” a epocii moderne. Este o limba folosita intensiv ca limba secundara sau ca limba oficiala de-a lungul lumii, precum si in multe organizatii internationale. 

CITESTE MAI MULT...
Engleza pentru Interviu - cursul de care ai nevoie ca sa obtii jobul dorit

Cunoasterea limbii engleze a devenit un “must have” in obtinerea jobului mult dorit. Tot mai multe anunturi de angajare mentioneaza “vorbitor de limba engleza” ca principal criteriu pentru sustinerea interviului si, ulterior, pentru obtinerea postului. 

CITESTE MAI MULT...
CE FACEM NOI?

Credem ca tu esti cea mai pretioasa resursa si vrem sa te ajutam sa te privesti cu respect si incredere.

Pe tot parcursul celor 7 ani de activitate am invatat ca succesul porneste din dorinta de a reusi si ca nu demareaza din punctul A, pentru a ajunge in punctul B, ci este o calatorie fara sfârsit, pe viata, cu fiecare actiune devenind mai definita si mai implinitoare.


TRAINERI
Conferinta
Educatia nonformala si educatia financiara la copii
CONTACT
Adresa: Strada Marasesti, nr. 285B
ABONARE NEWSLETTER