CURSURI LIMBA ROMANA PENTRU STRAINI
cursuri-romana-straini.jpg


CUI SE ADRESEAZA CURSUL DE LIMBA ROMANA PENTRU STRAINIAcest tip de curs se adreseaza, in primul rand, oamenilor de afaceri, antreprenorilor, diplomatilor, dar si angajatilor straini detasati pe teritoriul Romaniei, care au nevoie sa asimileze cunostinte de Limba Romana necesare activitatilor profesionale. 

CE VA OFERIM PRIN ACEST CURS:Prin participarea la cursurile de Limba Romana va garantam:
 
* sprijin in dezvoltarea unor abilitati lingvistice relevante pentru domeniul in care compania si implicit anjatii dumneavoastra activeaza;
* un program interactiv conceput special pentru dezvoltarea si practicarea intr-un mod eficient a abilitatilor de cunoastere a Limbii Romane;
* suportul trainerilor nostri, profesionisti cu experienta, care se vor asigura ca acest program se desfasoara in functie de nevoile cursantilor;
* dezvoltarea abilitatilor lingvistice, prin dezvoltarea vocabularului, analiza limbajului, recenzii, gramatica, discutii, jocuri de rol, prezentari de grup si, bineinteles, feedback individual;
* predare in limba romana (trainerii nostrii nu folosesc ca liant o alta limba straina).

 

CURSURI PERSONALIZATEUn curs pliat pe nevoile angajatilor dumneavoastra = EXACT ce le trebuie! 

Planificarea unui program pentru desfasurarea modulelor necesita o atentie deosebita, de aceea, este necesara realizarea unui audit  de catre unul dintre formatorii nostri, pentru a identifica unde anume se plaseaza, in functie de graficul nostru de nivel, participantii la curs. 


Acest audit va ajuta la identificarea cat mai corecta a nevoii de invatare si obiectivelor de urmat pentru viitorii cursanti. Din acest moment, consultantul nostru de formare va poate sfatui cu privire la marimea grupelor si alcatuirea acestora, tinand cont de nivelul de cunoastere a Limbii Romane de catre fiecare participant, in urma evaluarii si testarii efectuate. 


Durata unui curs este stabilita in functie de obiectivele de invatare ale companiei dumneavoastra.

 

STRUCTURA, ORGANIZARE & EVALUARESedintele dureaza o ora si jumatate si se desfasoara de doua ori pe saptamana.

Evaluarea se efectueaza atat la jumatatea cursului (dupa primele 25 de ore), cat si la finele fiecarui modul,  evaluare ce se realizeaza prin sustinerea unui test. 

La finalul unui nivel se obtine o diploma care atesta nivelul de cunostinte dobandit. Pentru sustinerea testarilor este necesara o prezenta de minimum 80% la cursuri.

 

OFERIM PERIODIC UN RAPORT DE PROGRESIn cadrul programelor de formare este importanta revizuirea periodica a progresului inregistrat. De aceea, dupa terminarea fiecarui modul, oferim rapoarte de progres si fise individuale de feeback.

LECTII DEMONSTRATIVEEste important pentru dumneavoastra sa intrati in contact cu trainerii nostri si sa decideti daca metodele de predare utilizate sunt cele care se pliaza pe nevoia personalului companiei. De aceea, oferta noastra include o serie de lectii demonstrative care va pot ajuta in luarea unei decizii de colaborare.

TESTAREA PARTICIPANTILORTestarea se realizeaza in doua etape, prin intermediul a doua seturi de teste: primul format este un test grila in scris, iar cel de-al doilea un test individual, oral.


Testarea se realizeaza gratuit, fara costuri suplimentare, fiind o garantie a unei colaborari fructuoase.

 

ABONARE NEWSLETTER