Cursuri de limba romana pentru straini
imagine-de-serv-facebook-cursuri-de-limba-romana.png

Daca sunteti in cautarea unui program eficient de invatare a limbii romane pentru colaboratorii dumneavoastra din strainatate, la noi veti gasi solutia potrivita.

Programul este adresat indeosebi, oamenilor de afaceri, antreprenorilor, diplomatilor, dar si angajatilor straini detasati pe teritoriul Romaniei, care au nevoie sa asimileze cunostinte de limba romana necesare activitatilor profesionale. 


Ce va oferim  • sprijin in dezvoltarea unor abilitati lingvistice relevante pentru domeniul in care compania si implicit angajatii dumneavoastra activeaza;
  • un program interactiv conceput special pentru dezvoltarea si practicarea intr-un mod eficient a abilitatilor de cunoastere a limbii romane;
  • suportul trainerilor nostri, profesionisti cu experienta, care se vor asigura ca acest program se desfasoara in functie de nevoile cursantilor;
  • dezvoltarea abilitatilor lingvistice, prin dezvoltarea vocabularului, analiza limbajului, recenzii, gramatica, discutii, jocuri de rol, prezentari de grup si, bineinteles, feedback individual;
  • predare in limba romana (trainerii nostrii nu folosesc ca liant o alta limba straina).

 

Cursuri personalizateUn curs pliat pe nevoile angajatilor dumneavoastra = EXACT ce le trebuie! 

Planificarea unui program pentru desfasurarea modulelor necesita o atentie deosebita, de aceea, este necesara realizarea unui audit  de catre unul dintre formatorii nostri, pentru a identifica unde anume se plaseaza, in functie de graficul nostru de nivel, participantii la curs. 

Acest audit va ajuta la identificarea cat mai corecta a nevoii de invatare si obiectivelor de urmat pentru viitorii cursanti. Din acest moment, consultantul nostru de formare va poate sfatui cu privire la marimea grupelor si alcatuirea acestora, tinand cont de nivelul de cunoastere a limbii romane de catre fiecare participant, in urma evaluarii si testarii efectuate. 

Durata unui curs este stabilita in functie de obiectivele de invatare ale companiei dumneavoastra, dar luand in considerare detaliile fixe de mai jos.

Structura cursurilorDURATA UNUI MODUL: 60  de ore

SEDINTE PE SAPTAMANA: minim o sedinta 

DURATA UNEI SEDINTE: 2  ore

Evaluarea se efectueaza atat la jumatatea cursului (dupa primele 30 de ore), cat si la finele fiecarui modul,  evaluare ce se realizeaza prin sustinerea unui test. 

La finalul unui nivel se obtine o diploma care atesta nivelul de cunostinte dobandit. Pentru sustinerea testarilor este necesara o prezenta de minimum 80% la cursuri.

In cadrul programelor de formare este importanta revizuirea periodica a progresului inregistrat. De aceea, dupa terminarea fiecarui modul, oferim rapoarte de progres si fise individuale de feeback.

Lectii demonstrativeEste important pentru dumneavoastra sa intrati in contact cu trainerii nostri si sa decideti daca metodele utilizate in predare sunt cele care se pliaza pe nevoia personalului companiei, de aceea oferta noastra include o serie de lectii demonstrative care va pot ajuta in luarea unei decizii de colaborare.

InvestitiePentru un calcul detaliat, informatii despre contract, reduceri sau oferte personalizate pentru cursuri individuale nu ezitati sa ne contactati la telefon 0723 158 725 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@succespersonal.ro

Credit foto: www.inyourpocket.com

 

ABONARE NEWSLETTER