CURSURI LIMBA ROMANA PENTRU STRAINI

CE VA OFERIM PRIN ACEST CURS:- sprijinirea participantilor pentru dezvoltarea unor abilitati lingvistice relevante pentru domeniul in care activeaza;
- program interactiv conceput special pentru dezvoltarea si practicarea intr-un mod eficient a abilitatilor de cunoastere a limbii;
- traineri cu experienta care se vor asigura ca acest program se desfasoara in functie de nevoile participantilor;
- dezvoltarea abilita?ilor lingvistice, prin dezvoltarea vocabularului, analiza limbajului, recenzii, gramatica, discu?ii, jocuri de rol, prezentari de grup ?i feedback individual;
- predarea se face DOAR in limba romana, trainerii nostrii nu folosesc ca liant o alta limba straina.

 

CURSURI PERSONALIZATEPlanificarea unui program pentru desfasurarea modulelor necesita o atentie deosebita, de aceea, este necesara realizarea unui audit  de catre unul dintre formatorii nostri, pentru a identifica unde anume se plaseaza, in functie de graficul nostru de nivel, participantii la curs. 
Acest audit va ajuta sa indentificati cat mai corect nevoia de invatare si obiectivele de urmat pentru personalul dumnevoastra. Din acest moment consultantul nostru de formare va poate sfatui cu privire la marimea grupelor si alcatuirea acestora, tinand cont de nivelul de cunoastere a Limbii Engleze de catre fiecare participant, in urma evaluarii si testarii efectuate. 
Durata unui curs depinde in functie de obiectivele de invatare ale companiei dumneavoastra.

 

STRUCTURA CURSULUISedintele au durata de o ora si jumatate si se desfasoara de doua ori pe saptamana.
Evaluarea se efectueaza atat la jumatatea cursului (dupa primele 25 de ore), cat si la finele fiecarui modul,  evaluare ce se realizeaza prin sustinerea unui test.  La finalul unui nivel se obtine o diploma ce atesta nivelul de cunostinte dobandit. Pentru sustinerea testarilor este necesara o prezenta de minim 80% la cursuri.

 

OFERIM PERIODIC UN RAPORT DE PROGRESEste important in cadrul programelor de formare revizuirea periodica a progresului inregistrat. De aceea oferim dupa terminarea fiecarui modul, rapoarte de progres si fise individuale de feeback.

LECTII DEMONSTRATIVEEste important pentru dumneavoastra sa intrati in contact cu trainerii nostri si sa decideti daca metodele utilizate in predare sunt cele care se pliaza pe nevoia personalului companiei, de aceea oferta noastra include o serie de lectii demonstrative care va pot ajuta in luarea unei decizii de colaborare.

TESTAREA PARTICIPANTILORSe realizeaza in doua etape, prin intermediul a doua seturi de teste, primul format este un test grila in scris, al doilea fiind un test individual  oral.
Testarea se realizeaza gratuit, fara costuri suplimentare, fiind o garantie a unei colaborari fructuase.

 

Trainer Alexandru Nastase

ABONARE NEWSLETTER