Succes Personal in media

Acasa // Succes Personal in media

dragosschiopu.ro: Clubul de Public Speaking – Ploiesti


Da, astazi a fost ziua cluburilor, din cate vedeti. Clubul de Public Speaking este organizat cam o data pe luna de catre cei de la SuccesPersonal.ro si cei care o cunosc pe Florentina stiu cat de multa pasiune pune ea in tot ceea ce face in aceasta afacere. Este destinat celor care vor sa isi invinga frica de a vorbi in public sau care pur si simplu vor sa exerseze vorbitul in public intr-un mediu placut si mai putin exigent. Eu am mai participat la acest eveniment de cateva ori, de-a lungul anilor.

Citeste mai mult: https://bit.ly/2CSAvKp

 

prahovabusiness.ro: Curs de formatori la Ploiesti


Centrul de Dezvoltare Personala si Profesionala Succes Personal va invita sa luati parte, in perioada 5 – 14 octombrie, la cel mai interactiv Curs de Formare Formatori sustinut in momentul de fata in Ploiesti.
Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupaţia de Formator (cod COR 241205). Obţinerea certificării va da dreptul absolvenţilor de a practica meseria de Formator.

Citeste mai mult: https://bit.ly/2UtUTce

 

adevarul.ro: Curs de Branding personal - Brand Personal in 5 + (1) pasi


Cursul „Brand personal în 5 (+1) paÅŸi", organizat ]n acest weekend la PloieÈ™ti, îÅŸi propune să-i familiarizeze pe participanÅ£i cu o abordare pragmatică a imaginii publice. Cursul vine cu clarificări pe temele esenÅ£iale: ce este ÅŸi cum funcÅ£ionează imaginea personală, care sunt principalele avantaje pe care le putem obÅ£ine prin intermediul imaginii publice personale. CursanÅ£ii vor învăţa în ce fel poate fi modificată imaginea publică ÅŸi pentru ce. ParticipanÅ£ii vor afla, de asemenea, care sunt punctele forte ale personalităţii lor, cum să menÅ£ină ÅŸi atragă atenÅ£ia auditoriului, cum să folosească mijloacele de comunicare în masă în interes propriu, dar cum să dea ÅŸi primească un feed-back în mod constructiv.

Citeste mai mult: https://bit.ly/2UtglxF

 

EVENIMENTE

07.11.2020
TEACHING KNOWLEDGE TEST: MODULE 1, 2, 3 AND CLIL

TKT is a flexible series of modular teaching qualifications, which test your knowledge in specific areas of English language teaching. You can take as many modules as you want, over any time period. You receive a Cambridge English certificate for each module you complete.

...
Citeste mai mult
07.09.2020
Cursuri de limba engleza

Pe masura ce influenta ei se extinde, nevoia  de a o putea folosi in comunicare creste in egala masura. Pentru o piata globala competitiva aflata in continua crestere, nu a fost niciodata mai importanta comunicarea eficienta  atat cu membrii companie, dar si cu publicul larg.

Profesionistii de astazi  se vad nevoiti sa-si adapteze abilitatile la un mediu de afaceri in continua dezvoltare si de aceea au nevoie sa poata comunica competent si cu incredere si in limba engleza.

 

...
Citeste mai mult
07.09.2020
Cursuri de limba italiana

Devenita limba oficiala abia in 1861, limba italiana este vorbita de peste 85 de milioane de oameni in intreaga lume, iar la acea data numai 2,5% din populatia Italiei putea vorbi ceea ce astazi numim italiana standard.

Limba oficiala a muzicii clasice, italiana este de asemenea limba oficiala in San Marino. Vatican si Elvetia si are statut de limba de minoritate in partile Croatiei si Sloveniei situate in Istria.

...
Citeste mai mult
07.09.2020
Cursuri de limba germana

La nivel mondial exista peste 95 de milioane de vorbitori de limba germana, iar dintre toate limbile vorbite la nivel de Uniune Europeana aceasta are cei mai multi vorbitori nativi.

Cursurile de limba germana - pentru toate nivelurile de studiu - imbraca forma unui training relevant, personalizat si adaptat nevoilor tale specifice.

...
Citeste mai mult
ABONARE NEWSLETTER