Succes Personal in media

Acasa // Succes Personal in media

dragosschiopu.ro: Clubul de Public Speaking – Ploiesti


Da, astazi a fost ziua cluburilor, din cate vedeti. Clubul de Public Speaking este organizat cam o data pe luna de catre cei de la SuccesPersonal.ro si cei care o cunosc pe Florentina stiu cat de multa pasiune pune ea in tot ceea ce face in aceasta afacere. Este destinat celor care vor sa isi invinga frica de a vorbi in public sau care pur si simplu vor sa exerseze vorbitul in public intr-un mediu placut si mai putin exigent. Eu am mai participat la acest eveniment de cateva ori, de-a lungul anilor.

Citeste mai mult: https://bit.ly/2CSAvKp

 

prahovabusiness.ro: Curs de formatori la Ploiesti


Centrul de Dezvoltare Personala si Profesionala Succes Personal va invita sa luati parte, in perioada 5 – 14 octombrie, la cel mai interactiv Curs de Formare Formatori sustinut in momentul de fata in Ploiesti.
Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupaţia de Formator (cod COR 241205). Obţinerea certificării va da dreptul absolvenţilor de a practica meseria de Formator.

Citeste mai mult: https://bit.ly/2UtUTce

 

adevarul.ro: Curs de Branding personal - Brand Personal in 5 + (1) pasi


Cursul „Brand personal în 5 (+1) paşi", organizat ]n acest weekend la Ploiești, îşi propune să-i familiarizeze pe participanţi cu o abordare pragmatică a imaginii publice. Cursul vine cu clarificări pe temele esenţiale: ce este şi cum funcţionează imaginea personală, care sunt principalele avantaje pe care le putem obţine prin intermediul imaginii publice personale. Cursanţii vor învăţa în ce fel poate fi modificată imaginea publică şi pentru ce. Participanţii vor afla, de asemenea, care sunt punctele forte ale personalităţii lor, cum să menţină şi atragă atenţia auditoriului, cum să folosească mijloacele de comunicare în masă în interes propriu, dar cum să dea şi primească un feed-back în mod constructiv.

Citeste mai mult: https://bit.ly/2UtglxF

 

EVENIMENTE

13.12.2019
ATELIER TIME K.I.S.S. (KEEP IT SIGNIFICANT & SIMPLE)

Te rog raspunde acestor intrebari:

  • esti coplesit(a) de volumul mare al sarcinilor de serviciu?
  • nu mai ai timp pentru tine, familie si prieteni?
  • iti petreci concediul si zilele libere la telefon si laptop rezolvand probleme de serviciu?
  • te simti prizonier(a) in capcana timpului?
  • simti ca poti sa faci mai mult, dar nu ai timp suficient?

Daca ai raspuns “DA” la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, este momentul sa iei decizia de schimbare a modului in care iti petreci timpul. Pentru ca fiecare minut al vietii tale conteaza! 

...
Citeste mai mult
23.11.2019
TKT (Teaching Knowledge Test)

TKT shows how you are developing as a teacher. It is ideal for people who want to prove their teaching knowledge with a globally recognised certificate.

TKT is a flexible series of modular teaching qualifications, which test your knowledge in specific areas of English language teaching. You can take as many modules as you want, over any time period. You receive a Cambridge English certificate for each module you complete.

After taking TKT, you can take other Cambridge English teaching qualifications such as ICELT and Delta.

TKT is at Foundation to Developing stages on the Cambridge English Teaching Framework.

...
Citeste mai mult
09.11.2019
Reality 2.0

Scopul acestui workshop este sa folosim mai mult din potentialul nostru.

Intr-un cadru restrâns (12 persoane) vom constientiza ce ne inspira cel mai mult sa facem si vom invata impreuna cum sa aplicam noi concepte astfel incat sa facem cu adevarat un salt in evolutia noastra

 

...
Citeste mai mult
24.08.2019
Emotii pe hartie - Atelier de caligrafie

Cat a trecut de cand nu ai mai scris de mana? Sa fie zile? Sa fie luni? Sau poate chiar ani? E drept ca acum tastatura e la putere, iar fonturile pe care programele de redactare ti le pun la dispozitie sunt foarte aspectuoase. Insa unde este emotia in cuvantul tastat? E adevarat: orice forma de scriere te relaxeaza, te elibereaza de stres, te face mai creativ, insa gandeste-te ca scrisul de mana pluseaza si-ti aduce mult mai multe avantaje (simplifica procesele de memorare si invatare, stimuleaza creativitatea, etc.)

...
Citeste mai mult
ABONARE NEWSLETTER