Succes Personal in media

Acasa // Succes Personal in media

dragosschiopu.ro: Clubul de Public Speaking – Ploiesti


Da, astazi a fost ziua cluburilor, din cate vedeti. Clubul de Public Speaking este organizat cam o data pe luna de catre cei de la SuccesPersonal.ro si cei care o cunosc pe Florentina stiu cat de multa pasiune pune ea in tot ceea ce face in aceasta afacere. Este destinat celor care vor sa isi invinga frica de a vorbi in public sau care pur si simplu vor sa exerseze vorbitul in public intr-un mediu placut si mai putin exigent. Eu am mai participat la acest eveniment de cateva ori, de-a lungul anilor.

Citeste mai mult: https://bit.ly/2CSAvKp

 

prahovabusiness.ro: Curs de formatori la Ploiesti


Centrul de Dezvoltare Personala si Profesionala Succes Personal va invita sa luati parte, in perioada 5 – 14 octombrie, la cel mai interactiv Curs de Formare Formatori sustinut in momentul de fata in Ploiesti.
Obiectivul cursului este de a pregăti persoane pentru ocupaţia de Formator (cod COR 241205). Obţinerea certificării va da dreptul absolvenţilor de a practica meseria de Formator.

Citeste mai mult: https://bit.ly/2UtUTce

 

adevarul.ro: Curs de Branding personal - Brand Personal in 5 + (1) pasi


Cursul „Brand personal în 5 (+1) paşi", organizat ]n acest weekend la Ploiești, îşi propune să-i familiarizeze pe participanţi cu o abordare pragmatică a imaginii publice. Cursul vine cu clarificări pe temele esenţiale: ce este şi cum funcţionează imaginea personală, care sunt principalele avantaje pe care le putem obţine prin intermediul imaginii publice personale. Cursanţii vor învăţa în ce fel poate fi modificată imaginea publică şi pentru ce. Participanţii vor afla, de asemenea, care sunt punctele forte ale personalităţii lor, cum să menţină şi atragă atenţia auditoriului, cum să folosească mijloacele de comunicare în masă în interes propriu, dar cum să dea şi primească un feed-back în mod constructiv.

Citeste mai mult: https://bit.ly/2UtglxF

 

EVENIMENTE

11.05.2019
TKT (Teaching Knowledge Test)

TKT shows how you are developing as a teacher. It is ideal for people who want to prove their teaching knowledge with a globally recognised certificate.

TKT is a flexible series of modular teaching qualifications, which test your knowledge in specific areas of English language teaching. You can take as many modules as you want, over any time period. You receive a Cambridge English certificate for each module you complete.

After taking TKT, you can take other Cambridge English teaching qualifications such as ICELT and Delta.

TKT is at Foundation to Developing stages on the Cambridge English Teaching Framework.

...
Citeste mai mult
09.03.2019
Emotii pe hartie - atelier de caligrafie - editie de 8 martie!

Pe lângă buchetul de fori preferate şi vorbele de iubire, ce spui dacă ai surprinde-o pe femeia dragă din viaţa ta oferindu-i în dar un curs inedit, un curs de caligrafie? Ţine cont şi de oferta 1+1=1! Vino însoţită de o prietenă, de mama ta sau de fiica ta (+15 ani) şi plăteşti pentru o singură persoană.

...
Citeste mai mult
23.02.2019
Emotii pe hartie - Atelier de caligrafie - editie de Dragobete

De Dragobete, caligrafia se practică în cuplu! Cum ar fi dacă de Dragobete aţi sărbători iubirea învăţând să scrieţi într-un stil aparte? Nu e cazul să renunţaţi la mersul la restaurant, trandafirul roşu şi seara romantică. Doar că listei “tradiţionale” de atenţii merită să-i adăugaţi ceva inedit.
“Emoţii pe hârtie – atelier de caligrafie” este fix ce vă trebuie pentru a putea să vă declaraţi iubirea şi… scrisă de mână.
Vă aşteptăm să veniţi împreună şi să vă bucuraţi, căci la această ediţie a atelierului de caligrafie, 1+1=1! Veniţi doi şi plătiţi pentru unul!

...
Citeste mai mult
23.11.2018
Tu cum stai cu engleza? Hai la o lectie demonstrativa! It`s easy, it`s free!

Nici nu e cazul sa te intrebi daca e momentul sa te-apuci sa o inveti (in cazul in care nu o cunosti deja) pentru ca e de la sine inteles ca ai nevoie, oriunde te-ai duce in lume, de limba engleza. Fie ca vrei un job mai bine platit sau vrei sa calatoresti, fie ca vrei sa te stabilesti intr-o tara unde limba engleza este oficiala sau vrei sa o aprofundezi ca sa iti ajuti copilul sa o inteleaga mai repede si mai bine, sau pur si simplu vrei sa o cunosti pentru propria satisfactie, limba engleza este motorul care pune lucrurile in miscare.

...
Citeste mai mult
ABONARE NEWSLETTER