TESTIMONIALE

Acasa // Testimoniale

“Am descoperit Centrul Educational Succes Personal acum mai bine de 4 ani, aflandu-ma in cautarea unui curs de public speaking, in Ploiesti. Am avut bucuria de a gasi, nu doar un curs ci un adevarat centru de excelenta coordonat de Florentina Lungu si alcatuit dintr-o echipa de profesionisti de prima mana. Participarea la reuniunile lunare ale clubului de public speaking, m-a ajutat sa-mi depasesc teama fata de vorbitul in public si mi-a permis sa accept cu succes, noi provocari profesionale. Cursurile si workshop-urile la care am participat in cadrul Centrului au beneficiat de o organizare excelenta si mi-au oferit informatii foarte utile, pe care le folosesc cu succes in activitatea de fiecare zi."

Daniel Voica


Recomand cu caldura Clubul de Public Speaking pentru ca este un workshop foarte practic si util, aplicabil in orice mediu social si profesional. Nu este doar un proces de invatare, este mai ales despre revelatia autodescoperirii. Este o invatare accelerata despre tine, depre trairi, emotii si autocontrol, te ajuta sa te desoperi din alt unghi. Gazdele cursului: Claudius si Florentina se completeaza reciproc dezvaluid oamenii frumosi din noi. Felicitari pentru profesionalismul de care dati dovada!

Nona Dinescu


“Profesionalismul, energia, entuziasmul cu care domnul Alexandru Nastase a reusit sa capteze interesul fiecarui participant, iar pentru mine a facut ca prezenta la cursul de limba engleza sa fie o experienta placuta si eficenta. Suntem incantati de colaborarea avuta. Recomand Succes Personal pentru calitatea serviciilor oferite, profesionalismul si devotamentul intregii echipe.”

 

Lavinia Patran - Lamad Services


Am urmat cursurile de limba engleza impreuna cu Alex si am avut experienta unor cursuri nu atat de formale pe cat eram obisnuita de la scoala, dar care s-au dovedit foarte eficiente. Au fost cursuri in care s-a pus accent pe comunicare, am dezbatut teme actuale impreuna cu colegii si am invatat unii de la altii si cu totii de la Alex. Tot de la Alexandru am invatat sa am curaj sa vorbesc in limba engleza si ca este important sa ma fac inteleasa, inainte de a-mi face griji ca ceea ce spun nu este corect din punct de vedere gramatical.

Mihaela Matei - EVO GPS

ABONARE NEWSLETTER