CAMBRIDGE ENGLISH QUALIFICATIONS IN PLOIESTI - EXAMENE DE LIMBA ENGLEZA GENERALA SI PENTRU AFACERI
imagine-de-serv-facebook-examene-cambridge1.png

Cambridge English Qualifications sunt examene complexe, cu ajutorul carora învatarea limbii engleze devine placuta, eficienta si plina de satisfactii.

Aceste examene au fost concepute pentru a ajuta profesionistii sa isi dezvolte abilitatile de limba engleza pentru a comunica cu incredere la un loc de munca international si pentru a le permite sa demonstreze angajatorilor ca detin cunostintele de limba engleza necesare pentru a avea succes.


DESPRE NOIDin 2011 sustinem cursuri de limbi straine, iar din 2015 am devenit si centru de pregatire in vederea sustinerii examenelor Cambridge.

Programele noastre sunt special concepute pentru nevoile actuale ale cursantilor nostri si dezvoltate in concordanta cu societatea in care traim. Ne dorim sa aducem in prim plan: interactivitatea, ineditul si abilitatea trainerilor de a ghida procesul de invatare direct si indirect.

Sesiunile de examen le organziam la sediul nostru din Ploiesti în parteneriat cu Eurolingva Examinations Centre – Cambridge English Language Assessment Authorised Centre (acreditare Cambridge Assessment English RO066).

RECUNOSCUTE IN INTREAGA LUMECertificatele Cambridge sunt recunoscute de mii de organizatii si angajatori din intreaga lume. Acestea reprezinta o marca a excelentei, creeaza noi oportunitati si va asigura abilitatile si increderea de care aveti nevoie pentru a avansa in cariera.

AICI puteti accesa baza de date cu toate institutiile care recunosc aceste certificari la nivel european. Iar AICI puteti consulta lista cu institutiile si companiile din Romania care recunosc aceste certificari.

COMUNICARE LA NIVEL INTERNATIONAL IN MEDIUL DE AFACERIExamenele Cambridge se bazeaza pe situatii autentice, oferindu-va abilitatile necesare pentru a comunica in situatii reale in mediul de afaceri. Examenul oral se desfasoara fata in fata cu expertii examinatori si, astfel, va veti dezvolta capacitatea de a va exprima opiniile, de a va prezenta ideile si de a negocia la un loc de munca international.

SPECIALISTI, MATERIALE SI RESURSE DE PREGATIREColegii nostri, profesori cu experienta, va pot sprijini prin dezvoltarea unor abilititati lingvistice relevante in cadrul programelor de limba engleza pe care le oferim in cadrul centrului. Va vom fi alaturi tot timpul prin cursuri concepute special pe nevoile dumneavoastra, simulari de examen si nu in ultimul rand, in etapa finala, sustinerea examenului Cambridge ales.

Programele de pregatire pe care vi le punem la dispozitie sunt:

CURSURI LA SEDIUL NOSTRU

CURSURI IN COMPANII

CURSURI ONLINE LIVE

EXAMENELE PE CARE LE ORGANIZAM SUNTEXAMENE DE LIMBA ENGLEZA GENERALA

A2 Key

B1 Preliminary

B2 First

C1 Advanced

C2 Proficiency

EXAMENE DE LIMBA ENGLEZA PENTRU AFACERI

B1 Business Preliminary

B2 Business Vantage

C1 Business Higher

LINGUASKILL si LINGUASKILL BUSINESS - testele de limba engleza cu rezultate rapide si precise

SIMULARILE DE EXAMENE CAMBRIDGE PE CARE LE ORGANIZAM SUNTDILATS - SIMULARI PENTRU EXAMENE DE LIMBA ENGLEZA GENERALA

A2 Key

B1 Preliminary

B2 First

C1 Advanced

C2 Proficiency

Evaluarea partii SPEAKING vine in completarea testului online si este sustinuta de catre un examinator Cambridge, profesor in cadrul centrului nostru.

CONTACTPentru mai multe informatii despre programele de pregatire, sesiunile de examen sau simularile pe care le organizam, ne poti suna la numarul 0736 997 294 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail office@succespersonal.ro.

Sursa text: www.cambridgeenglish.org/ro

ABONARE NEWSLETTER