cursuri in companii

Acasa // cursuri in companii

CURS CORPORATE de LIMBA FRANCEZA
De ce un curs de Limba Franceza pentru angajatii dumneavoastra?

Franta este un partener economic puternic al tarii noastre, acesta reprezentand motivul principal pentru care va propunem cursuri de Limba Franceza pentru angajatii dumneavoastra. O conversatie clara si placuta cu partenerii de afaceri francofoni, participarea la cursuri de perfectionare in limba franceza, dialoguri profesionale purtate cu colegii vorbitori nativi de franceza, iara doar cateva dintre atuurile cursului pe care vi-l punem la dispozitie.

CURSURI LIMBA ENGLEZA
Datorita raspandirii sale, Limba Engleza este considerata a fi limba globala a epocii moderne. Influenta sa continua sa se extinda intr-un ritm alert iar de aici pleaca si nevoia de a o folosi in mod frecvent in comunicare, peste tot in lume. Nicicand comunicarea eficienta atat cu membri companiei, cat si cu publicul larg, nu a fost mai importanta. Pentru acest lucru, si nu numai, echipa dumneavoastra trebuie sa cunoasca foarte bine limba engleza.  

Cursuri limba engleza si germana
In companii, succesul in afaceri este garantat si de o buna cunoastere a limbilor engleza si germana! Cursurile de limba engleza pentru companii - pentru toate nivelurile de studiu - imbraca forma unui training relevant, personalizat si adaptat nevoilor specifice ale clientului.

CURSURI LIMBA ROMANA PENTRU STRAINI
Daca sunteti in cautarea unui program eficient de invatare a Limbii Romane pentru colaboratorii dumneavoastra din strainatate, la noi veti gasi solutia potrivita.

ABONARE NEWSLETTER