Termeni si conditii

Acasa // termeni-si-conditii

Bine ati venit pe site-ul www.succespersonal.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

Compania care administreaza site-ul www.succespersonal.ro, SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J15/412/2011 si avand Codul Unic de Inregistrare 28572134.

SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii de utilizare" din subsolul site-ului.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului www.succespersonal.ro - imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site
SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.succespersonal.ro  si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/ revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

3. Prin accesarea site-ului www.succespersonal.ro sunteti de acord cu faptul ca SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL are dreptul de a insera numele si alte informatii de contact, rezultate in urma inregistrari la newsletterul SuccesPersonal.ro, intr-o baza de date computerizata in urmatoarele scopuri:

  • pentru utilizarea acestor date de catre SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL in scopuri de vanzari si marketing;
  • in scopul emiterii facturilor proforme si fiscale necesare achitarii taxei/taxelor de participare la cursuri sau alte activitati;
  • in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;
  • SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL poate oferi informatia colectata de la utilizator si altor furnizori de servicii sau produse care, in opinia SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL, ar putea prezenta interes pentru Utilizator.


4. Limitarea raspunderii pentru cursurile organizate de catre SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL
Participarea la cursurile organizate de catre SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL se va realiza in limita numarului de locuri disponibil intr-o grupa.

5. Limitarea raspunderii pentru preturi
Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii inscrierii la curs/ cursuri ca fiind inscriere ferma.

6. Limitarea raspunderii pentru sustinerea cursului/ cursurilor comandate
Sustinerea cursului/ cursurilor comandate se va efectua in momentul confirmarii platii sau conform contractului dintre SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL si beneficiarul sau. SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea inscrierii la cursuri prin contactarea clientilor.

SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze sustinerea cursului/ cursurilor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

7. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata pentru participarea la un curs/ cursuri se va realiza inainte de inceperea cursului/ cursurilor. Plata se poate realiza prin ordin de plata sau cash; dovada platii trebuie trimisa catre SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL la adresa de e-mail: office@succespersonal.ro. Confirmarea inscrierii la curs/ cursuri va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL.

8. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul www.succespersonal.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ulu www.succespersonal.ro.

9. Litigii si dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe www.succespersonal.ro  sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului/ orasului. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri (nu, se vor inlocui cu proceduri) odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

 

SC ARIELO TRAINING & EVENTS SRL

Strada Marasesti Nr. 285B - cladirea de birouri din incinta Parcului Municipal Vest

Ploiesti, Prahova, Romania

Telefon: 0723 158 725

E-mail: Office@SuccesPersonal.ro

EVENIMENTE

07.11.2020
TEACHING KNOWLEDGE TEST: MODULE 1, 2, 3 AND CLIL

TKT is a flexible series of modular teaching qualifications, which test your knowledge in specific areas of English language teaching. You can take as many modules as you want, over any time period. You receive a Cambridge English certificate for each module you complete.

...
Citeste mai mult
07.09.2020
Cursuri de limba engleza

Pe masura ce influenta ei se extinde, nevoia  de a o putea folosi in comunicare creste in egala masura. Pentru o piata globala competitiva aflata in continua crestere, nu a fost niciodata mai importanta comunicarea eficienta  atat cu membrii companie, dar si cu publicul larg.

Profesionistii de astazi  se vad nevoiti sa-si adapteze abilitatile la un mediu de afaceri in continua dezvoltare si de aceea au nevoie sa poata comunica competent si cu incredere si in limba engleza.

 

...
Citeste mai mult
07.09.2020
Cursuri de limba italiana

Devenita limba oficiala abia in 1861, limba italiana este vorbita de peste 85 de milioane de oameni in intreaga lume, iar la acea data numai 2,5% din populatia Italiei putea vorbi ceea ce astazi numim italiana standard.

Limba oficiala a muzicii clasice, italiana este de asemenea limba oficiala in San Marino. Vatican si Elvetia si are statut de limba de minoritate in partile Croatiei si Sloveniei situate in Istria.

...
Citeste mai mult
07.09.2020
Cursuri de limba germana

La nivel mondial exista peste 95 de milioane de vorbitori de limba germana, iar dintre toate limbile vorbite la nivel de Uniune Europeana aceasta are cei mai multi vorbitori nativi.

Cursurile de limba germana - pentru toate nivelurile de studiu - imbraca forma unui training relevant, personalizat si adaptat nevoilor tale specifice.

...
Citeste mai mult
ABONARE NEWSLETTER