Cursuri de limba germana
imagine-de-serv-facebook-cursuri-de-limba-germana.png

La nivel mondial exista peste 95 de milioane de vorbitori de limba germana, iar dintre toate limbile vorbite la nivel de Uniune Europeana aceasta are cei mai multi vorbitori nativi.

Cursurile de limba germana - pentru toate nivelurile de studiu - imbraca forma unui training relevant, personalizat si adaptat nevoilor tale specifice.


Ce iti oferim  • te vom sprijini in dezvoltarea unor abilitati lingvistice relevante pentru domeniul in care activezi;
  • program interactiv conceput special pentru dezvoltarea si practicarea intr-un mod eficient a abilitatilor de cunoastere a limbii;
  • traineri cu experienta care se vor asigura ca acest program se desfasoara in functie de nevoile tale;
  • dezvoltarea abilitatilor lingvistice, prin dezvoltarea vocabularului, analiza limbajului, recenzii, gramatica, discutii, jocuri de rol, prezentari de grup si feedback individual;
  • un raport periodic de progres. Pentru ca in cadrul programelor de formare revizuirea periodica a progresului inregistrat este extrem de importanta, oferim dupa terminarea fiecarui modul, rapoarte de progres si fise individuale de feedback.

Suport de cursColaboram cu edituri precum Hueber, Klett si ELI.

Structura cursuluiCursul este structurat pe module, conform Cadrului de Referinta European pentru Limbi Straine, astfel:

A1 ⇒ A2 ⇒ B1  ⇒ B2  ⇒ C1  

Plasarea pe nivel se face prin sustinerea unui test gratuit. In functie de rezultatul acestui test, de nevoia ta, dar si de timpul de care dispui vom stabili impreuna o structura de curs in baza detaliilor fixe de mai jos.

DURATA UNUI MODUL: 60  de ore

SEDINTE PE SAPTAMANA: minim o sedinta 

DURATA UNEI SEDINTE: 2  ore

La finalul fiecarui modul se obtine o diploma ce atesta nivelul de cunostinte dobandit. Pentru sustinerea testarilor este necesara o prezenta de minim 80% la cursuri.

InvestitiePentru un calcul detaliat, informatii despre contract, reduceri sau oferte personalizate pentru cursuri individuale nu ezitati sa ne contactati la telefon 0723 158 725 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@succespersonal.ro

ABONARE NEWSLETTER