Cursuri de limba franceza
imagine-de-serv-facebook-cursuri-de-limba-franceza.png

Vorbita de peste 220 de milioane de oameni in intreaga lume franceza este limba oficiala in 29 de tari. 

Alaturi de limba engleza este predata in fiecare tara din lume, cu peste 100 de milioane de cursanti si peste 2 milioane de profesori, dintre care 20% sunt din afara spatiul francofon.

Unele dintre cele mai importante institutii internationale folosesc limba franceza ca limba oficiala, printre ele se numara: Natiunile Unite, Uniunea Europeana, Comitetul Olimpic International, Crucea Rosie, Medici fara Frontiere.


Ce iti oferim  • te vom sprijini in dezvoltarea unor abilitati lingvistice relevante pentru domeniul in care activezi;
  • program interactiv conceput special pentru dezvoltarea si practicarea intr-un mod eficient a abilitatilor de cunoastere a limbii;
  • traineri cu experienta care se vor asigura ca acest program se desfasoara in functie de nevoile tale;
  • dezvoltarea abilitatilor lingvistice, prin dezvoltarea vocabularului, analiza limbajului, recenzii, gramatica, discutii, jocuri de rol, prezentari de grup si feedback individual;
  • un raport periodic de progres. Pentru ca in cadrul programelor de formare revizuirea periodica a progresului inregistrat este extrem de importanta, oferim dupa terminarea fiecarui modul, rapoarte de progres si fise individuale de feedback.

Suport de cursColaboram cu edituri precum Hachette, Didier, ELI, Editions Gallimard.

Structura cursuluiCursul este structurat pe module, conform Cadrului de Referinta European pentru Limbi Straine, astfel:

A1 ⇒ A2 ⇒ B1  ⇒ B2  ⇒ C1 ⇒ C2  

Plasarea pe nivel se face prin sustinerea unui test gratuit. In functie de rezultatul acestui test, de nevoia ta, dar si de timpul de care dispui vom stabili impreuna o structura de curs in baza detaliilor fixe de mai jos.

DURATA UNUI MODUL: 60  de ore

SEDINTE PE SAPTAMANA: minim o sedinta 

DURATA UNEI SEDINTE: 2  ore

La finalul fiecarui modul se obtine o diploma ce atesta nivelul de cunostinte dobandit. Pentru sustinerea testarilor este necesara o prezenta de minim 80% la cursuri.

InvestitiePentru un calcul detaliat, informatii despre contract, reduceri sau oferte personalizate pentru cursuri individuale nu ezitati sa ne contactati la telefon 0723 158 725 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@succespersonal.ro

ABONARE NEWSLETTER