Curs de limba engleza
curs-limba-engleza1.png

Este o limba folosita intensiv ca limba secundara sau ca limba oficiala de-a lungul lumii, precum si in multe organizatii internationale. 

Pe masura ce influenta ei se extinde, nevoia  de a o putea folosi in comunicare creste in egala masura. Pentru o piata globala competitiva aflata in continua crestere, nu a fost niciodata mai importanta comunicarea eficienta  atat cu membrii companie, dar si cu publicul larg.

Profesionistii de astazi  se vad nevoiti sa-si adapteze abilitatile la un mediu de afaceri in continua dezvoltare si de aceea au nevoie sa poata comunica competent si cu incredere si in limba engleza.

Fie ca este vorba de a explica idei si strategii pentru partile interesate , excelente abilitati de limba engleza  permit o comunicare directa cu publicul, asigurand un impact maxim pentru mesajul companiei.

 


Ce va oferim prin acest curs  • sprijinirea participantilor pentru dezvoltarea unor abilitati lingvistice relevante pentru domeniul in care activeaza;
  • program interactiv conceput special pentru dezvoltarea si practicarea intr-un mod eficient a abilitatilor de cunoastere a limbii;
  • traineri cu experienta care se vor asigura ca acest program se desfasoara in functie de nevoile participantilor;
  • dezvoltarea abilita?ilor lingvistice, prin dezvoltarea vocabularului, analiza limbajului, recenzii, gramatica, discu?ii, jocuri de rol, prezentari de grup ?i feedback individual.  

Oferim  periodic un raport de progres. Este important in cadrul programelor de formare revizuirea periodica a progresului inregistrat. De aceea oferim dupa terminarea fiecarui modul, rapoarte de progres si fise individuale de feeback.

Cursuri personalizatePlanificarea unui program pentru desfasurarea modulelor necesita o atentie deosebita, de aceea, este necesara realizarea unui audit  de catre consultantii nostri de formare, pentru a identifica unde anume se plaseaza, in functie de graficul nostru de nivel, participantii la curs.

Acest audit va ajuta sa indentificati cat mai corect nevoia de invatare si obiectivele de urmat pentru personalul dumnevoastra.

Din acest moment consultantul nostru de formare va poate sfatui cu privire la marimea grupelor si alcatuirea acestora, tinand cont de nivelul de cunoastere a limbii engleze de catre fiecare participant, in urma evaluarii si testarii efectuate.

Structura cursuluiCursul este structurat pe module, conform Cadrului de Referinta European pentru Limbi Straine, astfel: Beginner – Incepator  - A0 Modulul 1 – A0. spre A0 mid Modulul 2 – A0. mid spre A0.fin Elementary – A1 Modul 1 – A1 – A1 mid Modulul 2 – A1 mid – A1 fin Preintermediate – A2 Modul 1 – A2 – A2 mid Modulul 2 – A2 mid – A2 fin Intermediate – B1 Modul 1 – B1 – B1 mid Modulul 2 – B1 mid – B1 fin Upper-Intermediate – B2 Modul 1 – B2 – B2 mid Modulul 2 – B2 mid – B2 fin Advanced – C1 Modul 1 – C1 – C1 mid Modulul 2 – C1 mid – C1 fin Proficiency – C2 Modul 1 – C2 – C2 mid Modulul 2 – C2 mid – C2 fin

Sedintele au durata de doua ore si se desfasoara o data pe saptamana.

Fiecare modul are cate 60 ore. Fiecare modul se termina prin sustinerea unui test.  

La finalul unui nivel se obtine o diploma ce atesta nivelul de cunostinte dobândit. Pentru sustinerea testarilor este necesara o prezenta de minim 80% la cursuri.

Evaluarea participantilorSe realizeaza in doua etape, prin intermediul a doua seturi de teste, primul format este un test grila in scris, al doilea fiind un test individual  oral. Participantul beneficiaza de o evaluare individuala, gratuita, inainte de inscrierea la curs pentru a determina competentele reale de limba engleza.

Trainer cursuri de limba engleza Alexandru Nastase

ABONARE NEWSLETTER