Ateliere

Acasa // ATELIERE

Atelier TIME K.I.S.S. (Keep It Significant & Simple)
Te rog raspunde acestor intrebari: esti coplesit(a) de volumul mare al sarcinilor de serviciu? nu mai ai timp pentru tine, familie si prieteni? iti petreci concediul si zilele libere la telefon si laptop rezolvand probleme de serviciu? te simti prizonier(a) in capcana timpului? simti ca poti sa faci mai mult, dar nu ai timp suficient? Daca ai raspuns “DA” la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, este momentul sa iei decizia de schimbare a modului in care iti petreci timpul. Pentru ca fiecare minut al vietii tale conteaza! 

Clubul de Public Speaking
Succes Personal
  Stim ca este important sa te faci remarcat! Pentru aceasta, o dictie buna este necesar sa fie imbinata cu o atitudine corecta.

GROW YOUR BUSINESS (BUSINESS PROFIT JOURNEY)
Workshop sustinut de Anca Gheorghiu, owner Markant Consult, Business Consultant&Coach (www.markantconsult.ro) Modelul GROW de stabilire si realizare a performantei, aplicat in business, este mai mult decat un instrument. Este o abordare care te ajuta sa creezi contexte potrivite pentru a ajuta afacerea sa ajunga la rezultatele dorite sau sa-si dezvolte potentialul. Este si o modalitate extraordinara de a lua decizii eficace si a monitoriza progresul fiecarei persoane, stadiu al proiectelor, echipelor.

ABONARE NEWSLETTER