Ateliere

Acasa // ATELIERE

EVENIMENTE

07.11.2020
TEACHING KNOWLEDGE TEST: MODULE 1, 2, 3 AND CLIL

TKT is a flexible series of modular teaching qualifications, which test your knowledge in specific areas of English language teaching. You can take as many modules as you want, over any time period. You receive a Cambridge English certificate for each module you complete.

...
Citeste mai mult
07.09.2020
Cursuri de limba engleza

Pe masura ce influenta ei se extinde, nevoia  de a o putea folosi in comunicare creste in egala masura. Pentru o piata globala competitiva aflata in continua crestere, nu a fost niciodata mai importanta comunicarea eficienta  atat cu membrii companie, dar si cu publicul larg.

Profesionistii de astazi  se vad nevoiti sa-si adapteze abilitatile la un mediu de afaceri in continua dezvoltare si de aceea au nevoie sa poata comunica competent si cu incredere si in limba engleza.

 

...
Citeste mai mult
07.09.2020
Cursuri de limba germana

La nivel mondial exista peste 95 de milioane de vorbitori de limba germana, iar dintre toate limbile vorbite la nivel de Uniune Europeana aceasta are cei mai multi vorbitori nativi.

Cursurile de limba germana - pentru toate nivelurile de studiu - imbraca forma unui training relevant, personalizat si adaptat nevoilor tale specifice.

...
Citeste mai mult
07.09.2020
Cursuri de limba franceza

Vorbita de peste 220 de milioane de oameni in intreaga lume franceza este limba oficiala in 29 de tari. 

Alaturi de limba engleza este predata in fiecare tara din lume, cu peste 100 de milioane de cursanti si peste 2 milioane de profesori, dintre care 20% sunt din afara spatiul francofon.

Unele dintre cele mai importante institutii internationale folosesc limba franceza ca limba oficiala, printre ele se numara: Natiunile Unite, Uniunea Europeana, Comitetul Olimpic International, Crucea Rosie, Medici fara Frontiere.

...
Citeste mai mult
ABONARE NEWSLETTER