Emotii pe hartie - Atelier de caligrafie

Data: 24.08.2019

Alte info si detalii pe care e bine sa le cunosti:

Caligrafia este o arta. Arta scrisului frumos!

Pentru a putea intelege si asimila stilul gotic de scriere sau textura quadrata nu trebuie nici sa stii a scrie frumos si elegant, nici sa fii grafician sau ilustrator. Nici macar talent la desen nu-ti trebuie. E adevarat, ai nevoie de o doza de curaj pentru a incerca ceva nou si provocator, de dorinta de a invata, curiozitate si perseverenta.

"Emotii pe hartie" a luat nastere din dorinta de a le comunica si celorlalti ca frumusetea poate fi redata prin imaginea cuvantului scris, imagine intrupata in forma literelor care, pana sa incepi acest curs, iti pareau banale!

Te asteptam cu drag indiferent de pregatirea ta anterioara sau de afinitatile pentru caligrafie sau orice forma de expresie artistica. Te asteptam sa ne reinventam impreuna, sa ne reobisnuim sa ne exprimam in scris prin folosirea unei metode menita sa ne stimuleze creativitatea si sa ne puna in valoare potentialul artistic (caci in fiecare dintre noi salasluieste un mic artist).Intalnirile noastre se vor desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta din care nu vor lipsi zambetele si buna dispozitie.

Notate puctual, beneficiile majore ale acestui curs sunt:

- imbunatatirea abilitatilor de scriere intr-o maniera inedita si relaxanta;
- invatarea unui nou stil de scriere;
- posibilitatea de a utiliza noul stil de scriere invatat pentru a decora sau a scrie te mana diverse mesaje/scrisori/texte.

Structura cursului

Cursul "Emotii pe hartie" este structurat sub forma a 4 intalniri a cate 2,5 ore fiecare, timp in care:

- ne vom relaxa invatand sa scriem cu tocul si penita in provocatorul stil gotic sau textura quadrata;
- vom descoperi lucruri inedite din istoria scrisului si a literelor;
- ultima parte din fiecare intalnire este rezervata lecturii unui roman care are legatura cu perioada in care s-a dezvoltat si a fost utilizat stilul de scriere ales. Vom citi impreuna, vom caligrafia fragmentele care ne-au impresionat si vom discuta pe marginea actiunii.Inscrierile se finalizeaza cu cel putin o saptamana inainte de inceperea cursului. Pentru rezervarea locului si achizitionarea materialelor folosite la curs se va achita si un avans in valoare de 100 leiInvestitie

Costul total al investitiei este de 380 lei/persoana (in pret sunt incluse si materialele folosite in timpul cursului - toc, penita, cerneala, hartie, etc., - care vor ramane in posesia fiecarui cursant in parte). Pentru rezervarea locului, trebuie achitat un avans de 100 lei. De asemenea, daca lipsiti la una sau mai multe intalniri, contravaloarea acestora nu se returneaza.

 

Daca ai nevoie de mai multe detalii despre inscriere si costuri o poti suna pe Alexandra

la numarul 0725 128 120 sau ne poti trimite un email la office@succespersonal.ro

Numarul de locuri

Grupa de curs se formeaza atunci cand sunt inscrisi minimum 6 cursanti.

Numarul maxim de cursanti este 10.  

Unde se desfasoara cursul

Locatia unde se desfasoara "Emotii pe hartie" este situata intr-o cladire ultra-moderna din Parcul Municipal Ploiesti - Vest, la maximum 15 minute de mers pe jos si la doar 2 minute de mers cu masina de la West Mall Ploiesti.


Program

Cursul de Caligrafie "Emotii pe hartie"  se desfasoara timp de 4 intalniri in urmatoarele date: 24 - 25 august respectiv 31 august - 1 septembrie în intervalul orar 10:00 – 12:30

Durata unei intalniri este de 2,5 ore.

 

ABONARE NEWSLETTER