Emotii pe hartie - Atelier de caligrafie

Data: 12.01.2019

Caligrafia este o arta. Arta scrisului frumos! Pentru a putea intelege si asimila stilul gothic de scriere sau textura quadrata nu trebuie nici sa stii a scrie frumos si elegant, nici sa fii grafician sau ilustrator. Nici macar talent la desen nu-ti trebuie. E adevarat, ai nevoie de o doza de curaj pentru a incerca ceva nou si provocator, de dorinta de a invata, curiozitate si perseverenta. "Emotii pe hartie" a luat nastere din dorinta de a le comunica si celorlalti ca frumusetea poate fi redata prin imaginea cuvantului scris, imagine intrupata in forma literelor care, pana sa incepi acest curs, iti pareau banale!  


Te asteptam cu drag indiferent de pregatirea ta anterioara sau de afinitatile pentru caligrafie sau orice forma de expresie artistica. Te asteptam sa ne reinventam impreuna, sa ne reobisnuim sa ne exprimam in scris prin folosirea unei metode menita sa ne stimuleze creativitatea si sa ne puna in valoare potentialul artistic (caci in fiecare dintre noi salasluieste un mic artist). 

Intalnirile noastre se vor desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta din care nu vor lipsi zambetele, buna dispozitie, cafeaua aromata (sau ceaiul, dupa preferinte) gustarile delicioase si sanatoase.

 

Cursul "Emotii pe hartie" este structurat sub forma a 4 intalniri a cate 2,5 ore fiecare, timp in care:

-ne vom relaxa invatand sa scriem cu tocul si penita in provocatorul stil gotic sau textura quadrata;
-vom descoperi lucruri inedite din istoria scrisului si a literelor;
-ultima parte din fiecare intalnire este rezervata lecturii unui roman care are legatura cu perioada in care s-a dezvoltat si a fost utilizat stilul de scriere ales. Vom citi impreuna, vom caligrafia fragmentele care ne-au impresionat si vom discuta pe marginea actiunii. 

Perioada de inscriere


Inscrierile se finalizeaza cu cel putin o saptamana inainte de inceperea cursului. Pentru rezervarea locului si achizitionarea materialelor folosite la curs se va achita si un avans in valoare de 100 lei 

Detalii pentru informatii suplimentare si inscriere la telefon  0736 997 294 sau pe e-mail la office@succespersonal.ro

Investitie

Costul total al investitiei este de 380 lei (in pret sunt incluse si materialele folosite in timpul cursului - toc, penita, cerneala, hartie, etc., - care vor ramane in posesia fiecarui cursant in parte, precum si o pauza de cafea si gustare sanatoasa). Va reamintim ca, pentru rezervarea locului, trebuie achitat un avans de 100 lei. De asemenea, daca lipsiti la una sau mai multe intalniri, contravaloarea acestora nu se returneaza. 

Numarul de locuri

Se lucreaza cu grupe de minimum 6 si maximum 10 participanti. 

 

ABONARE NEWSLETTER