Curs de caligrafie - Emotii pe hartie
imagine-de-serv-facebook-cursuri-de-caligrafie.png

Cat a trecut de cand nu ai mai scris de mana? Sa fie zile? Sa fie luni? Sau poate chiar ani?

E drept ca acum tastatura e la putere, iar fonturile pe care programele de redactare ti le pun la dispozitie sunt foarte aspectuoase. Insa unde este emotia in cuvantul tastat?

E adevarat: orice forma de scriere te relaxeaza, te elibereaza de stres, te face mai creativ, insa gandeste-te ca scrisul de mana pluseaza si-ti aduce mult mai multe avantaje (simplifica procesele de memorare si invatare, stimuleaza creativitatea, etc.)


Despre caligrafieCaligrafia este o arta. Arta scrisului frumos!

Pentru a putea intelege si asimila stilul gothic de scriere sau textura quadrata nu trebuie nici sa stii a scrie frumos si elegant, nici sa fii grafician sau ilustrator. Nici macar talent la desen nu-ti trebuie. E adevarat, ai nevoie de o doza de curaj pentru a incerca ceva nou si provocator, de dorinta de a invata, curiozitate si perseverenta.

"Emotii pe hartie" a luat nastere din dorinta de a le comunica si celorlalti ca frumusetea poate fi redata prin imaginea cuvantului scris, imagine intrupata in forma literelor care, pana sa incepi acest curs, iti pareau banale!  

Beneficiile cursuluiTe asteptam cu drag indiferent de pregatirea ta anterioara sau de afinitatile pentru caligrafie sau orice forma de expresie artistica.

Te asteptam sa ne reinventam impreuna, sa ne reobisnuim sa ne exprimam in scris prin folosirea unei metode menita sa ne stimuleze creativitatea si sa ne puna in valoare potentialul artistic (caci in fiecare dintre noi salasluieste un mic artist). 

Intalnirile noastre se vor desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta din care nu vor lipsi zambetele, buna dispozitie, cafeaua aromata (sau ceaiul, dupa preferinte) gustarile delicioase si sanatoase.

6 calitati de necontestat ale scrisului de mana:

 1. Scrisul de mana te relaxeaza si te indeamna la introspectie. 
 2. Scrisul de mana coordoneaza cele doua emisfere ale creierului.
 3. Cu ajutorul scrisului de mana procesul de invatare se simplifica.
 4. Scrisul de mana stimuleaza creativitatea.
 5. Scrisul de mana imbunatateste capacitatea de memorare. 
 6. Scrisul de mana iti pune mintea la contributie. 

Notate puctual, beneficiile majore ale acestui curs sunt:

 • imbunatatirea abilitatilor de scriere intr-o maniera inedita si relaxanta;
 • invatarea unui nou stil de scriere;
 • posibilitatea de a utiliza noul stil de scriere invatat pentru a decora sau a scrie te mana diverse mesaje/scrisori/texte.

Structura cursuluiCursul este structurat sub forma a 4 intalniri a cate 2 ore si jumatate fiecare, timp in care:

 • ne vom relaxa invatand sa scriem cu tocul si penita in provocatorul stil gotic sau textura quadrata;
 • vom descoperi lucruri inedite din istoria scrisului si a literelor;
 • ultima parte din fiecare intalnire este rezervata lecturii unui roman care are legatura cu perioada in care s-a dezvoltat si a fost utilizat stilul de scriere ales. Vom citi impreuna, vom caligrafia fragmentele care ne-au impresionat si vom discuta pe marginea actiunii. 

Se lucreaza cu grupe de minimum 6 si maximum 10 participanti

InvestitieValoarea investitiei este de 380 lei si include materialele folosite in timpul cursului - toc, penita, cerneala, hartie, etc., - care vor ramane in posesia fiecarui cursant in parte.

Pentru rezervarea locului este necesara achitarea unui avans de 100 lei.

Feedback-ul participantilor"Ca de fiecare data, Mihaela, m-ai surprins cu un stil de scriere inedit. Cu siguranta il voi folosi si de fiecare data ma voi gandi la tine." (Mariuca D.)

 

"Sunt foarte bucuroasa ca am participat la atelierul de caligrafie in stil gotic. M-am relaxat mult, incercand nou si foarte placut. Multumesc pentru caldura ta, pentru atmosfera deosebita si pentru muzica. Astept cu drag sa ne revedem la urmatoarele intalniri." (Luiza S.)

 

"Personal m-am simtit minunat! Imi doresc ca scrisul meu de mana sa fie cat mai artistic, citet si sa scriu iute pe hartie gandurile ce-mi strabat mintea, fantastic de repede. Consider ca orele petrecute, pe langa noile informatii capatate, au contribuit si ele la atingerea obiectivului meu." (Cristian L.) 

Important!Inscrierile se finalizeaza cu cel putin o saptamana inainte de inceperea cursului. Pentru rezervarea locului si achizitionarea materialelor folosite la curs este necesara achitarea unui avans in valoare de 100 lei. De asemenea, daca lipsiti la una sau mai multe intalniri, contravaloarea acestora nu se returneaza. 

Daca ai nevoie de mai multe detalii ne poti suna la numarul de telefon 0723 158 725 sau ne poti scrie pe adresa de e-mail: office@succespersonal.ro 

ABONARE NEWSLETTER