Curs de caligrafie - Emotii pe hartie
Cat a trecut de cand nu ai mai scris de mana? Sa fie zile? Sa fie luni? Sau poate chiar ani? E drept ca acum tastatura e la putere, iar fonturile pe care programele de redactare ti le pun la dispozitie sunt foarte aspectuoase. Insa unde este emotia in cuvantul tastat? E adevarat: orice forma de scriere te relaxeaza, te elibereaza de stres, te face mai creativ, insa gandeste-te ca scrisul de mana pluseaza si-ti aduce mult mai multe avantaje (simplifica procesele de memorare si invatare, stimuleaza creativitatea, etc.)


Ce facem la atelierul de caligrafie & lectura „Emotii pe hartie”  • Ne relaxam invatand sa scriem cu tocul si penita in provocatorul stil gothic sau textura quadrata;
  • Dar mai inainte de a ne exersa abilitatile, vom descoperi lucruri inedite din istoria scrisului si a literelor; 
  • Ultima parte din fiecare intalnire este rezervata lecturii unui roman care are legatura cu perioada in care s-a dezvoltat si a fost utilizat stilul de scriere ales. Vom citi impreuna, vom caligrafia fragmentele care ne-au impresionat si vom discuta pe marginea actiunii. 

Te asteptam cu drag indiferent de pregatirea ta anterioara sau de afinitatile pentru caligrafie sau orice forma de expresie artistica. Te asteptam sa ne reinventam impreuna, sa ne reobisnuim sa ne exprimam in scris prin folosirea unei metode menita sa ne stimuleze creativitatea si sa ne puna in valoare potentialul artistic (caci in fiecare dintre noi salasluieste un mic artist). 


Intalnirile noastre se vor desfasoara intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta din care nu vor lipsi zambetele, buna dispozitie, cafeaua aromata (sau ceaiul, dupa preferinte) gustarile delicioase si sanatoase.


Te invitam cu drag sa traim emotiile nu doar in suflet, ci si pe hartie! Hartie de caligrafie!

 

ABONARE NEWSLETTER