Parteneri care ne recomanda

Acasa // parteneri

 

 

ARTSANI

 

 

 

 

 

 

EVO GPS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AFI Palace ploiesti

 

 

 

 

 

 

 

 

Lamad Services

 

 

 

 

 

 

StartBlogic

 

 

 

 

INCOROM

EVENIMENTE

11.05.2019
TKT (Teaching Knowledge Test)

TKT shows how you are developing as a teacher. It is ideal for people who want to prove their teaching knowledge with a globally recognised certificate.

TKT is a flexible series of modular teaching qualifications, which test your knowledge in specific areas of English language teaching. You can take as many modules as you want, over any time period. You receive a Cambridge English certificate for each module you complete.

After taking TKT, you can take other Cambridge English teaching qualifications such as ICELT and Delta.

TKT is at Foundation to Developing stages on the Cambridge English Teaching Framework.

...
Citeste mai mult
09.03.2019
Emotii pe hartie - atelier de caligrafie - editie de 8 martie!

Pe lângă buchetul de fori preferate şi vorbele de iubire, ce spui dacă ai surprinde-o pe femeia dragă din viaţa ta oferindu-i în dar un curs inedit, un curs de caligrafie? Ţine cont şi de oferta 1+1=1! Vino însoţită de o prietenă, de mama ta sau de fiica ta (+15 ani) şi plăteşti pentru o singură persoană.

...
Citeste mai mult
23.02.2019
Emotii pe hartie - Atelier de caligrafie - editie de Dragobete

De Dragobete, caligrafia se practică în cuplu! Cum ar fi dacă de Dragobete aţi sărbători iubirea învăţând să scrieţi într-un stil aparte? Nu e cazul să renunţaţi la mersul la restaurant, trandafirul roşu şi seara romantică. Doar că listei “tradiţionale” de atenţii merită să-i adăugaţi ceva inedit.
“Emoţii pe hârtie – atelier de caligrafie” este fix ce vă trebuie pentru a putea să vă declaraţi iubirea şi… scrisă de mână.
Vă aşteptăm să veniţi împreună şi să vă bucuraţi, căci la această ediţie a atelierului de caligrafie, 1+1=1! Veniţi doi şi plătiţi pentru unul!

...
Citeste mai mult
23.11.2018
Tu cum stai cu engleza? Hai la o lectie demonstrativa! It`s easy, it`s free!

Nici nu e cazul sa te intrebi daca e momentul sa te-apuci sa o inveti (in cazul in care nu o cunosti deja) pentru ca e de la sine inteles ca ai nevoie, oriunde te-ai duce in lume, de limba engleza. Fie ca vrei un job mai bine platit sau vrei sa calatoresti, fie ca vrei sa te stabilesti intr-o tara unde limba engleza este oficiala sau vrei sa o aprofundezi ca sa iti ajuti copilul sa o inteleaga mai repede si mai bine, sau pur si simplu vrei sa o cunosti pentru propria satisfactie, limba engleza este motorul care pune lucrurile in miscare.

...
Citeste mai mult
ABONARE NEWSLETTER