Parteneri care ne recomanda

Acasa // parteneri

EVENIMENTE

24.08.2019
Emotii pe hartie - Atelier de caligrafie

Cat a trecut de cand nu ai mai scris de mana? Sa fie zile? Sa fie luni? Sau poate chiar ani? E drept ca acum tastatura e la putere, iar fonturile pe care programele de redactare ti le pun la dispozitie sunt foarte aspectuoase. Insa unde este emotia in cuvantul tastat? E adevarat: orice forma de scriere te relaxeaza, te elibereaza de stres, te face mai creativ, insa gandeste-te ca scrisul de mana pluseaza si-ti aduce mult mai multe avantaje (simplifica procesele de memorare si invatare, stimuleaza creativitatea, etc.)

...
Citeste mai mult
11.05.2019
TKT (Teaching Knowledge Test)

TKT shows how you are developing as a teacher. It is ideal for people who want to prove their teaching knowledge with a globally recognised certificate.

TKT is a flexible series of modular teaching qualifications, which test your knowledge in specific areas of English language teaching. You can take as many modules as you want, over any time period. You receive a Cambridge English certificate for each module you complete.

After taking TKT, you can take other Cambridge English teaching qualifications such as ICELT and Delta.

TKT is at Foundation to Developing stages on the Cambridge English Teaching Framework.

...
Citeste mai mult
20.04.2019
Reality 2.0

Scopul acestui workshop este să folosim mai mult din potențialul nostru.

Într-un cadru restrâns (12 persoane) vom conștientiza ce ne inspiră cel mai mult să facem și vom învăța împreună cum să aplicăm noi concepte astfel încât să facem cu adevărat un salt în evoluția noastră. Domeniile pe care vom lucra sunt: Definire personală - Prosperitate - Sănătate - Profesional - Relational - Învățare

 

 

 

...
Citeste mai mult
09.03.2019
Emotii pe hartie - atelier de caligrafie - editie de 8 martie!

Pe lângă buchetul de fori preferate şi vorbele de iubire, ce spui dacă ai surprinde-o pe femeia dragă din viaţa ta oferindu-i în dar un curs inedit, un curs de caligrafie? Ţine cont şi de oferta 1+1=1! Vino însoţită de o prietenă, de mama ta sau de fiica ta (+15 ani) şi plăteşti pentru o singură persoană.

...
Citeste mai mult
ABONARE NEWSLETTER