Cursuri de limbi straine online LIVE
imagine-de-serv-facebook-cursuri-online.png

Totusi, intr-o lume moderna, cosmopolita, dinamica, in miscare in care timpul, flexibilitate, dinamica, schimbarea perpetua, „neprevazutul”, dar mai ales tehnologia – cu precadere conexa mediului online – reprezinta cuvinte de ordine si definitorii (atat pentru mediul corporate, cat si personal), gasirea si propunerea de solutii moderne, adaptate, personalizate si non-formale  sunt pentru noi extrem de importante.

Astfel, intr-o lume a on-line-ului, a tehnologiei, va propunem cursuri fara bariere, menite sa vina in intampinarea acestor nevoi care sa se plieze realitatii virtuale – o realitate ce reprezinta un dat fundamental si de necontestat in secolul XXI.

Aceleasi metode si tehnici de predare si invatare in care credem cu tarie, le folosim cu succes in mediul offline si pe care le propunem tuturor cursantilor nostri se regasesc acum folosite intr-un mediu neinregimentat, volatil, modern si extrem de prolific invatarii – cel online.

Acestea se imbina cu cele mai noi, respectiv moderne tehnici, resurse si tehnologii (proprii mediului deschis de Internet) pentru a garanta succesul procesului de invatare si formare cu care ne dorim sa ne identificam pe deplin.  


Programe oferiteENGLEZA

GERMANA

FRANCEZA

ITALIANA

ROMANA PENTRU STRAINI

InvestitiePentru un calcul detaliat, informatii despre contract, reduceri sau oferte personalizate pentru cursuri individuale nu ezitati sa ne contactati la telefon 0723 158 725 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@succespersonal.ro

ABONARE NEWSLETTER