Franceza pentru Interviu - cursul de care ai nevoie ca sa obtii jobul dorit
french.jpg

Daca un interviu in limba materna nu pare ceva de speriat, un interviu intr-o limba straina, chiar daca o cunoastem si suntem capabili sa o folosim cu succes in conversatii, ne provoaca un stres suplimentar.

Cum putem scapa de aceasta ingrijorare? Atat timp cat ingrijorarea are la baza o usoara nesiguranta, intentia noastra este sa intoarcem lucrurile in favoarea ta si sa te ajutam sa te simti mult mai sigur pe tine si pe informatiile detinute.  

Daca faci parte dintr-una dintre urmatoarele categorii, atunci Franceza pentru Interviu ti se adreseaza:

  • Obtinerea unui loc de munca intr-o companie multinationala;
  • Obtinerea unui loc de munca in strainatate;
  • Obtinerea unei burse de studii in strainatate;

E de la sine inteles ca fluenta si increderea in exprimare atrag dupa ele o buna impresie la interviu, chiar daca acesta va fi sustinut fata in fata, sau online.

Important e sa stii care este nivelul tau de cunostinte de limba franceza, sa fii pregatit sa raspunzi corect si natural la intrebari si, categoric, sa ai un CV fara greseli.

Pentru ca vrem sa te ajutam sa obtii jobul mult dorit si, astfel, sa te lansezi intr-o cariera de succes, iti propunem sa te pregatim pentru interviu.


Unde?Te asteptam sa ne contactezi fie pe email – office@succespersonal.ro, fie la numarul de telefon 0723158725  (Florentina Lungu) si sa stabilim o intalnire la sediul nostru din strada Marasesti, nr. 285 B (Parcul Municipal Vest). 

Cat dureaza?Franceza pentru Interviu se desfasoara in sistem individual si este structurat astfel incat sa indeplineasca nevoile reale pe care le ai. Ai posibilitatea sa alegi pachetul de trei intalniri a cate 100 de minute fiecare, sau pe cel de 5 intalniri a cate 100 minute fiecare.

Cat investesc?Pentru o oferta personalizata iti stam la dispozitie la nr. de telefon 0723158725 si pe email la office@succespersonal.ro 

Grup tintaDaca faci parte dintr-una dintre urmatoarele categorii, atunci Franceza pentru Interviu ti se adreseaza:

  • Obtinerea unui loc de munca intr-o companie multinationala;
  • Obtinerea unui loc de munca in strainatate;
  • Obtinerea unei burse de studii in strainatate.

Concret, cum te ajutam  • revizuim impreuna CV-ul in limba engleza astfel incat sa il finalizam intr-o forma concisa si corecta;
  • dobandirea unei atitudini relaxate in timpul interviului;
  • construirea unui discurs fluent in limba engleza care sa iti evidentieze aptitudinile si potentialul;
  • ne axam atat pe corectitudinea lingvistica, pe folosirea adecvata a tonului, dictiei si pronuntiei, cat si pe buna utilizare a limbajului non-verbal.

Asteptam sa iei legatura cu noi pentru a te inscrie la “Franceza pentru Interviu”

Profesor de limba franceza si italiana Antonela Ionita

ABONARE NEWSLETTER