Engleza pentru Interviu - cursul de care ai nevoie ca sa obtii jobul dorit
30725385-1795646870458839-3976381179997042476-n.jpg

Daca stam sa ne gandim, nu e lucru de mirare avand in vedere amploarea pe care mediul corporatist a luat-o in Romania. La interviu, managerii HR te vor pune fata in fata cu situatiile in care va trebui sa folosesti limba engleza: in cadrul sedintelor si intalnirilor, in formularea e-mailurilor si ofertelor pentru clienti, etc. Bineinteles, daca ai de gand sa lucrezi intr-o alta tara, din nou vorbim despre limba engleza ca un plus necesar.

La interviul de angajare, fie ca va fi sustinut face-to-face, fie online, vei vorbi in engleza. Important e sa stii care este nivelul tau de cunostinte, sa fii pregatit sa raspunzi corect si natural la intrebari si, categoric, sa ai un CV fara greseli.

Pentru ca vrem sa te ajutam sa obtii jobul mult dorit si, astfel, sa te lansezi intr-o cariera de succes, iti propunem sa te pregatim pentru interviu.


Unde?Te asteptam sa ne contactezi fie pe email – office@succespersonal.ro, fie la numarul de telefon 0723158725  (Florentina Lungu) si sa stabilim o intalnire la sediul nostru din strada Marasesti, nr. 285 B (Parcul Municipal Vest). 

Cat dureaza?Engleza pentru Interviu se desfasoara in sistem individual si este structurat astfel incat sa indeplineasca nevoile reale pe care le ai. Ai posibilitatea sa alegi pachetul de trei intalniri a cate 100 de minute fiecare, sau pe cel de 5 intalniri a cate 100 minute fiecare.

Cat investesc?Pentru o oferta personalizata iti stam la dispozitie la nr. de telefon 0723158725 si pe email la office@succespersonal.ro 

Grup tintaDaca faci parte dintr-una dintre urmatoarele categorii, atunci Engleza pentru Interviu ti se adreseaza:

  • Obtinerea unui loc de munca intr-o companie multinationala;
  • Obtinerea unui loc de munca in strainatate;
  • Obtinerea unei burse de studii in strainatate.

Concret, cum te ajutam  • revizuim impreuna CV-ul in limba engleza astfel incat sa il finalizam intr-o forma concisa si corecta;
  • dobandirea unei atitudini relaxate in timpul interviului;
  • construirea unui discurs fluent in limba engleza care sa iti evidentieze aptitudinile si potentialul;
  • ne axam atat pe corectitudinea lingvistica, pe folosirea adecvata a tonului, dictiei si pronuntiei, cat si pe buna utilizare a limbajului non-verbal.

Asteptam sa iei legatura cu noi pentru a te inscrie la “Engleza pentru Interviu”

ABONARE NEWSLETTER