CURS CORPORATE de LIMBA FRANCEZA
img2.jpg


Ce va oferim prin acest curs de Limba Franceza  • dezvoltarea abilitatilor lingvistice relevante pentru domeniul dumneavoastra de activitate;
  • program interactiv si personalizat;
  • imbunatatirea abilitaților lingvistice prin dezvoltarea vocabularului, analiza limbajului, recenzii, gramatica, discuții, jocuri de rol, prezentari de grup, etc.;
  • feedback individual (fise, rapoarte).

Trainer - Antonela IonitaMembra a Comunitatii Italiene din Ploiesti, umanista convinsa, absolventa a facultatii de Limbi Straine, sectia Franceza – Italiana, Antonela a predat in invatamantul pre-universitar si universitar. Din 2006 este reprezentanta Overland for Smile Onlus in Romania, asociatie italiana care isi dedica activitatea sanatatii orale a copiilor din orfelinate.

Alege cursurile noastre personalizatePentru ca planificarea unui program necesita o atentie deosebita, recomandam realizarea unui audit initial, pentru a evalua nevoile de instruire si nivelul initial de cunostinte al participantilor la curs.

In urma acestui audit si a obiectivelor privind noile capacitati pe care doriti sa le dezvoltati in cadrul organizatiei, vom putea face recomandari privind structura grupelor de cursanti.

Structura cursuluiIn mod ideal se lucreaza cu grupe de 3 - 7 participanti.

Sedintele au durata de 2 ore, o singura data pe saptamana.

Evaluarea se efectueaza la jumatatea cursului (dupa primele 30 de ore) si la finele fiecarui modul, prin sustinerea unui test.  

Pentru sustinerea testarilor este necesara o prezenta de minim 80% la cursuri.

La finalul unui nivel se obtine o diploma care atesta nivelul de cunostinte dobandit.

Fiecare modul are un termen limita de prezenta – astfel nu se poate prelungi cu mai mult de 10 zile fata de termenul de 4 luni. Orice sedinta neonorata se va recupera in limita timpului prestabilit.

Cursantul va anunta cu cel putin 24 de ore inainte de sedinta in cazul in care nu poate ajunge. Altfel, sedinta se considera ca fiind onorata.

InvestitieInvestitia dumneavostra pentru un participant/modul se stabileste in urma auditului (materialele de lucru sunt incluse in pret).

Lectii demonstrativeEste important pentru dumneavoastra sa intrati in contact cu trainerii nostri si sa decideti daca metodele utilizate in predare sunt cele care se pliaza pe nevoia personalului companiei, de aceea oferta noastra include o serie de lectii demonstrative care va pot ajuta in luarea unei decizii de colaborare.

Testarea si evaluarea participantilorSe realizeaza in doua etape, prin intermediul a doua seturi de teste: primul format este un test grila in scris, al doilea fiind un test individual oral.

Testarea se realizeaza gratuit, fara costuri suplimentare, fiind o garantie a unei colaborari fructuoase.

Profesor de limba franceza si italiana Antonela Ionita

ABONARE NEWSLETTER