Cursuri de limbi straine in companii
imagine-de-serv-facebook-limbi-straine-in-companii.png

Beneficiile cursurilor de limbi straine pentru companii:

  • flexibilitatea programului de studiu;
  • proces de învatare interactiv, placut, distractiv, adaptat ritmului de învatare a fiecarui cursant în parte;
  • tematica (programa) este personalizata, corelata si cu nevoile cursantului, combinând notiunile de limba cu cele specializate (în functie de domeniul companiei respective);
  • resurse educationale atent selectionate.  


Ce va oferim  • dezvoltarea abilitatilor lingvistice relevante pentru domeniul dumneavoastra de activitate;
  • program interactiv si personalizat;
  • imbunatatirea abilitatilor lingvistice prin dezvoltarea vocabularului, analiza limbajului, recenzii, gramatica, discutii, jocuri de rol, prezentari de grup, etc.;
  • feedback individual (fise, rapoarte).

Programe oferiteENGLEZA

GERMANA

FRANCEZA

ITALIANA

ROMANA PENTRU STRAINI

Cursuri personalizatePentru ca planificarea unui program necesita o atentie deosebita, recomandam realizarea unui audit initial, pentru a evalua nevoile de instruire si nivelul initial de cunostinte al participantilor la curs.

In urma acestui audit si a obiectivelor privind noile capacitati pe care doriti sa le dezvoltati in cadrul organizatiei, vom putea face recomandari privind structura grupelor de cursanti luand in considerare detaliile fixe de mai jos.

Structura cursurilorDURATA UNUI MODUL: 60  de ore

SEDINTE PE SAPTAMANA: minim o sedinta 

DURATA UNEI SEDINTE: 2  ore

GRUPE: lucram cu grupe de minim 3 si maxim 7 cursanti

La finalul fiecarui modul se obtine o diploma ce atesta nivelul de cunostinte dobandit. Pentru sustinerea testarilor este necesara o prezenta de minim 80% la cursuri.

Lectii demonstrativeEste important pentru dumneavoastra sa intrati in contact cu trainerii nostri si sa decideti daca metodele utilizate in predare sunt cele care se pliaza pe nevoia personalului companiei, de aceea oferta noastra include o serie de lectii demonstrative care va pot ajuta in luarea unei decizii de colaborare.

Testarea si evaluarea cursantilorSe realizeaza in doua etape, prin intermediul a doua seturi de teste: primul format este un test grila in scris, al doilea fiind un test individual oral.

Testarea se realizeaza gratuit, fara costuri suplimentare, fiind o garantie a unei colaborari de incredere.

InvestitiePentru un calcul detaliat, informatii despre contract, reduceri sau oferte personalizate pentru cursuri individuale nu ezitati sa ne contactati la telefon 0723 158 725 sau sa ne scrieti pe adresa de e-mail: office@succespersonal.ro

ABONARE NEWSLETTER