cursuri la sediu

Acasa // cursuri la sediu

Cercul Sigurantei
Program de educatie parentala
Cercul Sigurantei este un program international de consiliere parentala bazat pe teoria atasamentului si dezvoltarea sentimentului de siguranta.

Curs Citire Rapida
Timpul a devenit o resursa pretioasa, volumul de informatii a crescut exponential. Citirea rapida ar trebui inlocuita ce cea normala, mai ales ca un cititor obisnuit citeste cu 200 - 250 cuvinte/minut, viteza de acum 50 de ani.

Curs de Limba Engleza
Datorita raspandirii sale, limba engleza a fost numita deseori „limba globala”, sau „lingua franca” a epocii moderne.

Curs de Public Speaking -
Prezentari de impact
“Creierul uman incepe sa lucreze in momentul nasterii si se opreste in momentul in care ne ridicam in picioare sa vorbim in fata unui public!“ George Jessel


Programul isi propune insusirea de catre participanti a abilitatilor necesare pentru o prezentare remarcabila si a atitudinii specifice unui discurs de succes si convingator.

Curs Formator
acreditat ANC (cod COR 241205)
Se spune că în viaţă trebuie să faci lucrurile la timpul lor. Un curs de formator poate fi unul dintre aceste lucruri. Nu poţi să rămâi neschimbat, la fel cum nu poţi să pleci la drum fără dedicaţie şi iubire faţă de această meserie. Sigur, să fii trainer nu este ușor, dar îţi poate da cele mai mari satisfacţii pe care mintea umană și inima le pot experimenta.

Easy parenting - fii mai bun!
In plina era informationala a fi parinte devine din ce in ce mai greu.

Contextul actual este foarte diferit de vremurile cand eram noi copii.

Folosind ultimele informatii din programare neuro-lingvistica, neurostiinta si alte cursuri am conceput un atelier care sa sprijine parintii in relatia cu cei mici.

 

ABONARE NEWSLETTER