cursuri la sediu

Acasa // cursuri la sediu

Cursuri de limba engleza
Datorita raspandirii sale, limba engleza a fost numita deseori „limba globala”, sau „lingua franca” a epocii moderne. Este o limba folosita intensiv ca limba secundara sau ca limba oficiala de-a lungul lumii, precum si in multe organizatii internationale. 

Este o limba folosita intensiv ca limba secundara sau ca limba oficiala de-a lungul lumii, precum si in multe organizatii internationale. 

Cursuri de limba germana
La nivel mondial exista peste 95 de milioane de vorbitori de limba germana, iar dintre toate limbile vorbite la nivel de Uniune Europeana aceasta are cei mai multi vorbitori nativi.

Cursurile de limba germana - pentru toate nivelurile de studiu - imbraca forma unui training relevant, personalizat si adaptat nevoilor tale specifice.

 

Cursuri de limba franceza
Vorbita de peste 220 de milioane de oameni in intreaga lume franceza este limba oficiala in 29 de tari. 

Alaturi de limba engleza este predata in fiecare tara din lume, cu peste 100 de milioane de cursanti si peste 2 milioane de profesori, dintre care 20% sunt din afara spatiului francofon.

 

Cursuri de limba italiana
Devenita limba oficiala abia in 1861, limba italiana este vorbita de peste 85 de milioane de oameni in intreaga lume, iar la acea data numai 2,5% din populatia Italiei putea vorbi ceea ce astazi numim italiana standard.

Limba oficiala a muzicii clasice, italiana este de asemenea limba oficiala in San Marino, Vatican si Elvetia si are statut de limba de minoritate in partile Croatiei si Sloveniei situate in Istria.

Curs de caligrafie - Emotii pe hartie
E adevarat: orice forma de scriere te relaxeaza, te elibereaza de stres, te face mai creativ, insa gandeste-te ca scrisul de mana pluseaza si-ti aduce mult mai multe avantaje (simplifica procesele de memorare si invatare, stimuleaza creativitatea, etc.)

Curs de Public Speaking -
Prezentari de impact
“Creierul uman incepe sa lucreze in momentul nasterii si se opreste in momentul in care ne ridicam in picioare sa vorbim in fata unui public!“ George Jessel


Programul isi propune insusirea de catre participanti a abilitatilor necesare pentru o prezentare remarcabila si a atitudinii specifice unui discurs de succes si convingator.

ABONARE NEWSLETTER