cursuri la sediu

Acasa // cursuri la sediu

Curs de caligrafie - Emotii pe hartie
E adevarat: orice forma de scriere te relaxeaza, te elibereaza de stres, te face mai creativ, insa gandeste-te ca scrisul de mana pluseaza si-ti aduce mult mai multe avantaje (simplifica procesele de memorare si invatare, stimuleaza creativitatea, etc.)

Curs de citire rapida
Timpul a devenit o resursa pretioasa, volumul de informatii a crescut exponential. Citirea rapida ar trebui inlocuita ce cea normala, mai ales ca un cititor obisnuit citeste cu 200 - 250 cuvinte/minut, viteza de acum 50 de ani. 

Curs de limba engleza
Datorita raspandirii sale, limba engleza a fost numita deseori „limba globala”, sau „lingua franca” a epocii moderne. Este o limba folosita intensiv ca limba secundara sau ca limba oficiala de-a lungul lumii, precum si in multe organizatii internationale. 

Curs de Public Speaking -
Prezentari de impact
“Creierul uman incepe sa lucreze in momentul nasterii si se opreste in momentul in care ne ridicam in picioare sa vorbim in fata unui public!“ George Jessel


Programul isi propune insusirea de catre participanti a abilitatilor necesare pentru o prezentare remarcabila si a atitudinii specifice unui discurs de succes si convingator.

Curs Formator
acreditat ANC (cod COR 241205)
Se spune ca în viata trebuie sa faci lucrurile la timpul lor. Un curs de formator poate fi unul dintre aceste lucruri. Nu poti sa ramâi neschimbat, la fel cum nu poti sa pleci la drum fara dedicatie si iubire fata de aceasta meserie. Sigur, sa fii trainer nu este usor, dar îti poate da cele mai mari satisfactii pe care mintea umana si inima le pot experimenta.

Easy parenting
In plina era informationala a fi parinte devine din ce in ce mai greu.

Contextul actual este foarte diferit de vremurile cand eram noi copii.

Folosind ultimele informatii din programare neuro-lingvistica, neurostiinta si alte cursuri am conceput un atelier care sa sprijine parintii in relatia cu cei mici.

Acesta este un program INFOSPEED - smart learning (https://infospeed.online/)

Engleza pentru Interviu - cursul de care ai nevoie ca sa obtii jobul dorit
Cunoasterea limbii engleze a devenit un “must have” in obtinerea jobului mult dorit. Tot mai multe anunturi de angajare mentioneaza “vorbitor de limba engleza” ca principal criteriu pentru sustinerea interviului si, ulterior, pentru obtinerea postului. 

Franceza pentru Interviu - cursul de care ai nevoie ca sa obtii jobul dorit
Te ajutam sa treci cu success peste interviul de angajare in limba franceza!

Atunci cand vine vorba despe interviul de angajare putem sa ne bazam cu lejeritate pe consultarea diverselor materiale despre cum sa ne prezentam la interviu, cum sa ne structuram CV-ul, cum sa ne adaptam limbajul non-verbal la situatia data, etc.

ABONARE NEWSLETTER